ASUMINEN

20 € / vk

Kanneljärven Opiston kampus tarjoaa luonnonläheistä asutusta opiskelija-asuntolassa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa oppilaitoksen kanssa. Taidelinjalaisille suunnattuja 2 hengen huoneita omalla vessalla ja suihkulla löytyy asuntolasta peräti 22 kpl. Yhteisen kettiön ja oleskelutilojen ohella koululta löytyy ruokala, juhlatilat, suuri piha sekä kaksi rantasaunaa omalla laiturilla. Sijainnin ja pihapiirin suuruuden vuoksi alueelta löytyy paljon harrastettavaa ja koulun pihalla voi esimerkiksi pelata frisbeegolffia.  

Asuminen opistolla tapahtuu pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Pitkältä tulevien oppilaiden on myös mahdollista asua opistolla viikonloppuisin. Tosin on syytä huomioida, ettei kampuksella ole henkilökuntaa viikonloppuisin paikalla. Asuminen maksaa 20 € /vk ja viikonloppuasumisesta veloitetaan 80-100€/lukuvuosi.

ASUMINEN

20 € / vk

Kanneljärven Opiston kampus tarjoaa luonnonläheistä asutusta opiskelija-asuntolassa, joka sijaitsee samassa rakennuksessa oppilaitoksen kanssa. Taidelinjalaisille suunnattuja 2 hengen huoneita omalla vessalla ja suihkulla on asuntolassa peräti 22 kpl. Yhteisen kettiön ja oleskelutilojen ohella koululla on ruokala, juhlatilat, suuri piha sekä kaksi rantasaunaa omalla laiturilla. Sijainnin ja pihapiirin suuruuden vuoksi alueelta löytyy paljon harrastettavaa ja koulun pihalla voi esimerkiksi pelata frisbeegolffia.  

Asuminen opistolla tapahtuu pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin.

Kanneljärven Opiston opiskelija-asuntolan hinnasto lukuvuonna 2019-20:

Vapaan sivistystyön opiskelijat

  • Yöpyminen opintojen yhteydessä arkisin jaetussa soluhuoneessa 20 €/vko

  • Yöpyminen opintojen yhteydessä arkisin yhden hengen huoneessa 50 €/vko (huom! yhden hengen huone mahdollinen vain poikkeusluvalla  erillisin perusteluin).

Viikonloput: yöpyminen viikonloppuisin on maksullista ja mahdollista vain poikkeusluvalla.​

  • Viikonloppuyöpyminen poikkeusluvalla muuten kuin opintojen vuoksi

    • yksittäinen viikonloppu 45 €

    • viikonloppuyöpyminen koko lukukauden ajan 70 €/kk (esim. kevätlukukausi 2020 = 4kk, 280 €) Koko lukukausi veloitetaan riippumatta siitä, kuinka monena viikonloppuna yöpyy.

Opiston loma-aikoina majoittuminen asuntolassa on mahdollista vain poikkeusluvalla. Hinnasto ja käytännöt samat kuin viikonloppuasumisessa.

019 357811

Karstuntie 537, 08450 Lohja, Finland

©2017 BY KANNELJÄRVEN OPISTO. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM